Arcok

ROSA BOURK ÉS NAGY SÁNDOR
Szürke vasak között, a Gyártó Egység lakatosüzemében találkoztam Frézer Ferenc lángvágóval még az acélszobrász alkotótelep idején.

Agyagszobrok egyedi technikával

Baracs szívében, távol a város zajától, egy hangulatos kis házban él nagy szeretetben Horváth Klára párjával, Zoltánnal. A portát el sem lehetne téveszteni: a kertet manócskák és mindenféle mesebeli lények lakják.

Mankovics László (középen) fiával és párjával Svájcban

AKIT RABUL EJTETT SVÁJC VARÁZSA
A Holnap Magazin kiadó gondozásában tavaly karácsonyra jelent meg hideghengerműs kollégánk, Mankovics László könyve, Svájc, a beteljesült álom címmel.
Ez alkalomból beszélgettünk a szerzővel.

Mint extrém sportolóra hívták fel volt kollégái a figyelmemet Jiling Krisztiánra, a Meleghengermű kemenceüzemének hűtéstechnikai csoportvezetőjére. Valóban elismerésre méltó a teljesítménye mind kajakozását, mind kerékpározását illetően, engem mégis az életszeretete ragadott meg legjobban.

Sport, néptánc, színjátszás

Még tavaly nyáron, a kerékpározás kapcsán beszélgettünk Kupsza Jánossal, aki a Meleghengermű kemenceüzemében a kemencehűtő rendszert kezeli folyamatos műszakban. Azóta megtudtam róla, hogy amatőr színitársulatban játszik, és táncol is egy néptánccsoportban.

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás