Hírek

November 7-10-e között 13. alkalommal rendezték meg a németországi Stuttgartban a Blechexpot, a fémlemez-megmunkálási iparág nemzetközi szakvásárát.

A vasmű egykori, legendás hírű vezérigazgatójára, Borovszky Ambrusra emlékeztek a szakszervezet és a vállalatvezetés képviselői november 3-án a dunaújvárosi temetőben. Borovszky Ambrus gazdag, sikeres életpályát követően 1995-ben hunyt el, emlékét ma is tisztelettel őrzik a vasműsök.

Tisztelt Munkavállalók! 

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a parlament előtt van a személyi jövedelemadó bevallásával kapcsolatos törvénytervezet, mely szerint a munkáltató a jövőben nem készítheti el a munkavállalók adóbevallását, már ez vonatkozna a 2017-ben megszerzett jövedelmek után elkészítendő adóbevallásra is.

Az ISD Dunaferr Zrt. vezető beosztású munkavállalói Integrált Irányítási Rendszer oktatáson vettek részt 2017. szeptember 25-26-án. Elhangzottak előadások többek között az új ISO 9001, ISO 14001 szabványváltozásokkal, a munkavédelemmel, a sugárvédelemmel, a környezetvédelemmel, a tűzvédelemmel, a katasztrófavédelemmel és a cégen belül betartandó rendészeti szabályokkal kapcsolatban is.

Tisztelt Pénztártagunk!

Az SZJA-törvény értelmében 2017-re vonatkozó személyi jövedelemadó-bevallásban továbbra is érvényesíthető a 20%, maximum 150 000 Ft adókedvezmény a Gyöngyház Önkéntes Nyugdíjpénztárba a pénztártag által az adóévben befizetett összegei után.

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás