Kiemelt hírek

INNOVÁCIÓS PÁLYÁZATOT NYERT A TÜKI ZRT.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) támogatási rendszerében sikerrel pályázott és 900 millió forintos összegű támogatást nyert el a TÜKI Zrt. A programban kedvezményezett stratégiai partner az ISD Dunaferr Zrt. is.

MVAE: MEGÚJULÁS JÖHET A MAGYAR ACÉLIPARBAN

Szeptember 21-én rendezte meg építőipari szimpóziumát Budapesten a Magyar Vas- és Acélipari Egyesülés. A tavaszi, gépjárműiparral foglalkozó rendezvényt követően a cél ismét az volt, hogy elősegítsék a hazai acélgyártók, a legnagyobb acélfelhasználó piaci szereplők, valamint a kormányzati szervek együttműködését.

Fontos dátumot ünnepeltek a fémhulladék-kereskedő Keramet Hungary Kft. vezetői és dolgozói a már hagyománnyá vált őszi családi nap alkalmából: a cég megalakításának ötödik évfordulóját.

VASMŰSÖKNEK INGYENES A BELÉPÉS A MÉRKŐZÉSEKRE

Több hónapos nyári szünet után október elején elkezdődött a 2017/2018-as első osztályú férfi futsal­bajnokság. A Dunaferr DUE Renalpin FC tavalyi ezüstérmes csapata rögtön egy rangadóval kezdett a remek erőkből álló Berettyóújfalu ellen. Az eddig kiváló játékosként ismert Schrancz Balázs pedig edzőként debütált a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Október végén indulhat el újra a berendezés
Az ISD Dunaferr vertikumának egyik meghatározó jelentőségű technológiai berendezése az acélműi nyersvaskeverő.

Keresés

 Dunaferr Magazin

Kapcsolat

  • 2400 Dunaújváros, Vasmű tér 1-3
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • 06 25 584 000

Időjárás